dimecres, 23 de juny del 2010

L'auberge espagnole

L'auberge espagnole, traduida al castellà com "Una casa de locos", relata l'experiència d'un estudiant francès que viatja d'Erasmus a Barcelona. Allà, començarà un dur però gratificant camí que el durà a conèixer gent maravellosa i el farà comprendre una nova filosofia de vida.

La pel·lícula, co-producció hipano-francesa, aconsegueix explicar-nos d'una manera transgressora i perspicaç l'adaptació de diferents nois europeus a Barcelona i assegura una bona dosi de diversió, alhora que transmet un missatge molt clar: en aquesta vida és feliç aquell qui aconsegueix autorealitzar-se i no té prejudicis ni imposicions de cap tipus.

http://img5.allocine.fr/acmedia/medias/nmedia/00/02/38/77/ph1.jpg

I es que de vegades sorgeixen films frescos i originals com aquest. Tot i que l'argument pugui semblar la típica comèdia juvenil amb joves, sexe i problemes quotidians, L'auberge espagnole va més enllà i d'una manera molt intel·ligent i dinàmica mostra el dramatisme de la vida, de les decisions que marquen el nostre destí i de la convicència a l'estranger.

Això si, no és cinema de crispetes... és de caire totalment alternatiu. Recomanada a aquells que us agrada el cinema de qualitat ;) I si la podeu veure en versió original, molt millor (el doblatge al castellà arruina molts dels genials moments del film).


"Perquè viatjar és imprescindible i la sed de viatge és un símptona net d'intel·ligència"


1 comentaris:

Hachi ha dit...

Ooohh Lauri, poz sembla molt interessant!! ^^ un dia la veiem les dos XD (wenu, encara k tu segur k ja l'has vista oi?)
Es molt interessant això de juntar gent de diferents paisos i cultures, i segur k surten escenes molt curioses ^^

Vinga guapa, segueix am el blog!!! jejejejeje

Muuuuuuuuuuuaaa!!!!